Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut,doresc sa va prezint comunitatea PlayForce.Ro - Suntem o comunitate deschisa , cu un potential dornic de-a construii cat si reconstruii alaturi de toti doritorii.
Ne-am infiintat in data de 15-februarie-2018 , orice inceput este dificil , dar suntem o echipa care gandim pozitiv si capabili de-a face multe lucruri alaturi de persoanele potrivite.
In ciuda faptului că la momentul actual exista n nr de comunități, am decis împreuna cu un prieten să o deschidem. 
Nu avem niciun fel de standarde de respectat/îndeplinit, nu ne propunem să fim "cei mai buni", nu ne dăm de fund în sus că "noi facem, noi dregem". Comunitatea a fost deschisă pentru cei care nu își găsesc locul în alte părți sau pentru cei care vor o schimbare. 
Un prim' target al nostru este să ne creăm un staff competent/matur atât în ceea ce privește forumul cât și serverul oficial. Asta nu înseamna că suntem "vulnerabili" și ne vom arunca în a oferi accese doar de dragul de a avea. "Aviz amatorilor" deschiderea comunității reprezintă acordul/acceptul nostru față de responsabilitățile implicate. 

Asteptam  pareri de la voi , orice parere este bine-venita,de asemenea astept si sugestii despre ce ar trebuii modificat!
ALTE INFORMAȚII

# Forum: http://playforce.ro/forum/
# TeamSpeak3: https://www.gametracker.com/server_info/176.31.32.79:9987/
# Contact: contact@playforce.ro
# Fondator: cLau # 24K

# Firma WebHosting: Gazduire.net
Tema este putin editata de mine iar pana vom face noi ceva nou e perfect,mometan avem doar 3 servere online de teamspeak + 2 de mix, in lucru din cauza addons-ului.

De licenta inca nu dispun financiar iar pana nu e ceva serios nu doresc sa arunc cu banii degeaba.

Tema este putin editata de mine iar pana vom face noi ceva nou e perfect,mometan avem doar 3 servere online de teamspeak + 2 de mix, in lucru din cauza addons-ului.

Edited by #LighT

• 2 weeks later...
Posted

Logo ala cu P este cred de la vechiul design de pe Play-Arena 

Cat despre index si design seamana cu area-games.ro ... 

Copie dupa alte comunitati de gaming ...

• Like 1
Posted

Logo-ul e cel vechi playarena dar o sa fie schimbat azi,tema e editata de la starea initiala doar 3 elemente sunt luate de pe area-games,in rest iconitele si body-ul sunt modificate de mine in photoshop,daca nu imi place culoarea asta inseamna ca trebuie sa o las? 

Posted

Hai sa-ti dau parerea mea, si nu imi pasa daca te superi sau ceva de genul, pe viitor poate vei intelege.

1 - Cand misti slider-ul cu mouse si ii dai drumul inainte sa-l muti intreg, se blocheaza acolo si nu se mai misca, doar daca dai refresh.

KfAeoJ4.png

2 - Logo Play-Arena, iti recomand sa faceti unul propiu, nu sa copiati.

vly2Wub.png

3 - Index complet copiat de la area-games, nici macar nu a-ti schimbat descriptions, totul este ca la area-games.

4 - Tema este deja pe net, decat sa platesti ca sa cumperi o tema care este deja pe net, plateste pe cineva ca sa-ti faca una personala, doar pentru tine, nu ceva care poate cumpara toata lumea.

5 - Nu incurajez pirateria, dar macar daca vrei sa faci o comunitate fara licenta, foloseste retail, nulled nu este recomandat. IPS Community poate inchide comunitatea daca folosesti nulled, dar daca folosesti retail nu vor fi probleme.

¡ Succes cu comunitatea !

• Haha 1
Posted (edited)
4 hours ago, кєиzσя ∂єѕιgи said:

Hai sa-ti dau parerea mea, si nu imi pasa daca te superi sau ceva de genul, pe viitor poate vei intelege.

1 - Cand misti slider-ul cu mouse si ii dai drumul inainte sa-l muti intreg, se blocheaza acolo si nu se mai misca, doar daca dai refresh.

KfAeoJ4.png

2 - Logo Play-Arena, iti recomand sa faceti unul propiu, nu sa copiati.

vly2Wub.png

3 - Index complet copiat de la area-games, nici macar nu a-ti schimbat descriptions, totul este ca la area-games.

4 - Tema este deja pe net, decat sa platesti ca sa cumperi o tema care este deja pe net, plateste pe cineva ca sa-ti faca una personala, doar pentru tine, nu ceva care poate cumpara toata lumea.

5 - Nu incurajez pirateria, dar macar daca vrei sa faci o comunitate fara licenta, foloseste retail, nulled nu este recomandat. IPS Community poate inchide comunitatea daca folosesti nulled, dar daca folosesti retail nu vor fi probleme.

¡ Succes cu comunitatea !

Decat sa iau de pe net o tema rip mai bine cumpar una la care am tot timpul support la ea,+ ca tema a fost cumparata din Decembrie cand nici nu aveam comunitate deci..:) 

3 - Index complet copiat de la area-games, nici macar nu a-ti schimbat descriptions, totul este ca la area-games. unde vezi ca nu am schimbat descriptiile? :))) zic sa citesti mai bine:

DEVOTAMENT , PASIUNE SI PRIETENIE ! Acestea sunt lucrurile fundamentale care stau la baza creatiei acestei comunitati minunate cu oameni seriosi si devodati.Atunci cand descoperi o realizare mareata, descoperi un maniac cu misiune , practic noi suntem acei maniaci in cautarea unui singur lucru , iar acela este de a aduce aceasta comunitatea la cel mai inalt nivel posibil.Daca ar trebui sa ne rezumam in putine cuvinte experienta noastra, am putea spune ca jocul ne-a dus mereu tot mai departe, tot mai adanc in real , asadar filozofia noastra s-ar reduce la o singura dogma: Gaming meets a new level! vezi pe undeva pe indexul area-games?

"MiX-Area" este proiectul principal al comunitatii PlayForce Romania. Ne propunem ca in urmatoarea perioada sa ajungem printre cei mai buni dintre cei mai buni atat calitativ cat si cantitativ. In prezent detinem 3 servere de mix. ! e text scris de mine ;) 

Edited by #LighT

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.