Deneky Posted March 2, 2018 Report Posted March 2, 2018 Salut , ma tot chinui sa schimb bakground , e un fel de transparent sau nu stiu , la mine arata asa : Reveal hidden contents Eu vreau sa il fac normal , deci cred ca e transparent adica cand dau de scroll nu ramane sus acolo tapan , cred ca intelegeti ce spun eu vreau sa il fac normal adica asa : "poza am luato random de pe net " , pe mine ma intereseaza doar backgroundul acela , acel body sau cum se numeste . Reveal hidden contents Cei ce nu stiu sa se abtina de la postat va rog . "Search am dat , nu am gasit nimic asemanator ! "
DeNyS. Posted March 2, 2018 Report Posted March 2, 2018 Cauți: .navbar_li { position: relative; display: block; float: left; margin-right: 22px; -webkit-transition: all 0.5s ease; -moz-transition: all 0.5s ease; -o-transition: all 0.5s ease; transition: all 0.5s ease; width: 85px; cursor: pointer; user-select: none; background: #303030; color: #CCC; text-align: center; line-height: 42px; } Modifici ceea ce vrei. Ar trebuii să-l găsești in ipb_styles.css
Deneky Posted March 2, 2018 Author Report Posted March 2, 2018 Mai exact ce anume sa modific ?sa nu mai fie transparent . sa ramana fix .
DeNyS. Posted March 2, 2018 Report Posted March 2, 2018 Nu e trasparent. A setat culoarea care se asortează corect cu tema; ca să ii schimbi culoarea, modifici: // ăsta este elementul principal ăsta este static .navbar_li { position: relative; display: block; float: left; margin-right: 22px; -webkit-transition: all 0.5s ease; -moz-transition: all 0.5s ease; -o-transition: all 0.5s ease; transition: all 0.5s ease; width: 85px; cursor: pointer; user-select: none; background: #555; // modifici aici. color: #CCC; text-align: center; line-height: 42px; } // ăsta este pentru când te pui cu mouse-ul peste un element din meniu .navbar_li:hover { color: #666; background: #202020; // modifici aici. } // element care este pus inaintea elementului principal .navbar_li::before { content: ''; position: absolute; display: block; left: -21px; -webkit-transition: all 0.5s ease; -moz-transition: all 0.5s ease; -o-transition: all 0.5s ease; transition: all 0.5s ease; width: 0; height: 0; border-top: 42px solid transparent; border-right: 21px solid #555; // modifici aici. } .navbar_li:hover::before { border-top: 42px solid transparent; border-right: 21px solid #202020; } // element care este pus după elementul principal .navbar_li::after { content: ''; position: absolute; display: block; -webkit-transition: all 0.5s ease; -moz-transition: all 0.5s ease; -o-transition: all 0.5s ease; transition: all 0.5s ease; top: 0; right: -21px; width: 0; height: 0; border-top: 42px solid #303030; border-right: 21px solid transparent; } .navbar_li:hover::after { border-top: 42px solid #202020; border-right: 21px solid transparent; }
Deneky Posted March 3, 2018 Author Report Posted March 3, 2018 Nu reusesc altceva ? spune mai exact ce sa pun acolo unde ai scris //modifici aici , eu tiam spus ca vreau sa pun bakground acolo nu sa schimb culorile . vreau sa scot acea imbinare .
KeNNyAdv Posted March 3, 2018 Report Posted March 3, 2018 Salut, da-mi un mesaj cu cont ACP si te ajut eu, iar manual iti recomand: sa modifici alt background daca nu te pricepi sa-l rezolvi pe asta.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now