Jump to content

Recommended Posts

Posted

Heyo,

Hai ca mai vin si eu cu ceva nou, in ultima vreme mi-am ocupat timpul studiind framework-ul de la IPB4, si asa ca o prima lucrare am scos asta:

0ijtyXr.png

Dupa cum vedeti si voi e un widget pentru sidebar care afiseaza informatii despre grupul de steam. ( In schita sub nume apare tag-ul grupul de care nu am putut face rost din API-urile de la steam, deci va aprea doar numele *sad reactions only* ) dar arata la fel de bine din moment ce oricum e schitat de Shady. xD.

Sus se vede tema default al widget-ului iar printr-un toggle din setarile acestuia se poate trece pe cea "light" care o vedeti jos.

Iar tot prin niste toggle-uri se pot ascunde descrierea grupului si mini lista cu membrii.

Pentru cei care doresc sa-l cumpere costa 25e si ma gasesc aici

• Like 2
  • Haha 1

Posted

UP! In urma parteneriatului cu area-games widget-ul a ajuns si pe marketplace si cine doreste poate sa-l cumpere direct de acolo. Pretul redus la 10$ pentru cei care cumpara din marketplace, 10e pentru cei care nu ( cei fara licenta presupun altfel nu vad de ce ai vrea sa faci asta, doar daca nu vrei sa lasi loc de si de o mica donatie :)) ) si 5$, respectiv 5e odata la 6 luni pentru support & update-uri 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.