Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am si eu o problema cu noua tema, am pus avatar default de la mine in ftp si in acp Allow users to use Gravatars este off.

Dar tot nu merge, ce pot sa fac?

Posted
13 hours ago, Trp^^ said:

Salut. Am si eu o problema cu noua tema, am pus avatar default de la mine in ftp si in acp Allow users to use Gravatars este off.

Dar tot nu merge, ce pot sa fac?

Imaginea pe care trebuie sa o inlocuiesti se afla in: \public\style_images\master(aici alegi folderul unde e tema)\profile\default_large.png

Admin CP -> System Settings -> Members Tab -> User Profiles -> Allow users to use Gravatars (pune-o pe off)

Daca poza nu e .png si e .pcj nu va merge trebuie neaparat png

In cazul ca poza o arata mica intra la System - System setting - Members -User profiles si la Show users full photo in topic view; maximum width pune : 150x250 sau cat vrei

Trebuie să urci avatarul în folderul unde ai tema, nu în orice folder care-l vezi acolo

• Like 1
Posted

"Imaginea pe care trebuie sa o inlocuiesti se afla in: \public\style_images\master(aici alegi folderul unde e tema)\profile\default_large.png" - aici poate sa difere. Totul depinde de ce set de imagini foloseste tema

https://uploadimage.ro/M53/Capfgdfgdftfdure.PNG

IP.Board: System > Look & Feel > (tema ta) > Edit Settings 

Posted
18 minutes ago, Xep said:

"Imaginea pe care trebuie sa o inlocuiesti se afla in: \public\style_images\master(aici alegi folderul unde e tema)\profile\default_large.png" - aici poate sa difere. Totul depinde de ce set de imagini foloseste tema

https://uploadimage.ro/M53/Capfgdfgdftfdure.PNG

IP.Board: System > Look & Feel > (tema ta) > Edit Settings 

+rep

up

mersi frumos !

• DeNyS. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.