Trp^^ Posted March 24, 2018 Report Posted March 24, 2018 Salut. Am si eu o problema cu noua tema, am pus avatar default de la mine in ftp si in acp Allow users to use Gravatars este off. Dar tot nu merge, ce pot sa fac?
Trp^^ Posted March 25, 2018 Author Report Posted March 25, 2018 8 hours ago, Xep said: Extensia ai verificat-o ? Adica?
+COOLPIX Posted March 25, 2018 Report Posted March 25, 2018 13 hours ago, Trp^^ said: Salut. Am si eu o problema cu noua tema, am pus avatar default de la mine in ftp si in acp Allow users to use Gravatars este off. Dar tot nu merge, ce pot sa fac? Imaginea pe care trebuie sa o inlocuiesti se afla in: \public\style_images\master(aici alegi folderul unde e tema)\profile\default_large.png Admin CP -> System Settings -> Members Tab -> User Profiles -> Allow users to use Gravatars (pune-o pe off) Daca poza nu e .png si e .pcj nu va merge trebuie neaparat png In cazul ca poza o arata mica intra la System - System setting - Members -User profiles si la Show users full photo in topic view; maximum width pune : 150x250 sau cat vrei Trebuie să urci avatarul în folderul unde ai tema, nu în orice folder care-l vezi acolo 1
+Xep Posted March 25, 2018 Report Posted March 25, 2018 "Imaginea pe care trebuie sa o inlocuiesti se afla in: \public\style_images\master(aici alegi folderul unde e tema)\profile\default_large.png" - aici poate sa difere. Totul depinde de ce set de imagini foloseste tema https://uploadimage.ro/M53/Capfgdfgdftfdure.PNG IP.Board: System > Look & Feel > (tema ta) > Edit Settings Skype: marianbl7
Trp^^ Posted March 25, 2018 Author Report Posted March 25, 2018 18 minutes ago, Xep said: "Imaginea pe care trebuie sa o inlocuiesti se afla in: \public\style_images\master(aici alegi folderul unde e tema)\profile\default_large.png" - aici poate sa difere. Totul depinde de ce set de imagini foloseste tema https://uploadimage.ro/M53/Capfgdfgdftfdure.PNG IP.Board: System > Look & Feel > (tema ta) > Edit Settings +rep up mersi frumos !
Recommended Posts