.Ovidiu Posted May 29, 2018 Report Posted May 29, 2018 Salut. Am ceva probleme cu placa video. Am descarcat cateva programe de pe net si toate imi arata ca am placa video de 80 MB dar cand scriu comanda "dxdiag" imi arata ca am 1799MB . Am un platop Aces Aspire 3 cu 4 BG Ram si un procesor AMD E2-9000 RADEON R2 | 4 COMPUTE CORES 2C+2G ( 2 CPUs) -1.8GHz. Nu prea ma pricep eu in PC-uri asa ca am zis ca caut un forum care sper sa ma ajute si am dat de acest forum .
Artanis Posted May 29, 2018 Report Posted May 29, 2018 Salut. Posibil să facă referire la placa video integrată a procesorului. Memoria atribuită ei e de 80MB, iar restul până în 1799 și-i trage din RAM.
.Ovidiu Posted May 29, 2018 Author Report Posted May 29, 2018 Am inteles. Pai si ce as putea sa fac sa maresc MB la placa video ??
Artanis Posted May 29, 2018 Report Posted May 29, 2018 Pe un laptop nu prea ai ce face, așa vine prestabilit din fabrică. În cel mai bun caz, poți adăuga încă 4 GB RAM (doar dacă suportă placa de bază a laptopului) pentru a avea mai mult "spațiu de lucru". De era o unitate desktop, puteai pune o placă video dedicată cu peste 2048 MB memorie video. Evident, dacă pentru jocuri te interesează, trebuie să scoți bani buni din buzunar.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now