Jump to content

Recommended Posts

Posted

N2NWLuR.png

Salut! Eu sunt Dpul si in ultimele saptamani am scris un E-Book despre ,,Secretele Social Media,,. E-Book-ul este scris intr-o maniera prin care toata lumea il v-a intelege.
Dupa parerea multora cel mai bun E-Book din Romania. De ce?
 -E-Book-ul are inclus 2 roboti, pentru instagram prin care poti da like-uri/followers/comentarii si un altul la care nu pot sa ii dau numele. :D
 -Inveti cum sa faci rost de cel putin 2000 followers/like-uri gratis!
 -Inveti de unde poti cumpara cele mai ieftine servicii de social media din lume, spre exemplu:
    -1000 like-uri 
    -1000 followers instagram la 0,65 euro
    -1000 vizualizari youtube la 0,01 euro
    -1000 like-uri la pozele de profil la 0,04 euro
 -Inveti unde si cum poti vinde servicii Social Media pentru a castiga o multime de bani.

Castig 100% din aceste metode.

Pret-ul acestui E-Book este de 25euro. Am ales acest pret deoarece este un E-Book ce iti v-a aduce 100% profit. Deci, 30$ ajungi sa ii scoti inapoi in cel mai scurt timp.

Plata se poate face paypal.

- Am sa trimit E-Book-ul pe email sau Discord. Pentru a sti 100% ca nu se pot pierde sau sa fie sterse din greseala. 
- Dupa ce plata este facuta, nu se mai returneaza banii.
- E-Book-ul nu se poate vinde mai departe. Imi rezerv drepturile de autor, iar daca cineva vinde mai departe acest produs, o face pe propria raspundere si automat o sa suporte consecintele.

Modalitate de contact.
Discord Dpul#8602
Skype cldcrist1
PM pe forum

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.