Torrento Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Dupa cateva zile de documentare html/css am incercat sa fac primul meu index.Astept pareri/critici in prinvinta index-ului.(numele si descrierea sunt puse random) Link: http://tinypic.com/r/wrj96c/9 1 1
Ruby Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Pentru un incepator este frumusel , inceraca sa mai inveti niste html si dupa v-a iesi ceva mai frumos ! 1 2
+COOLPIX Posted July 18, 2018 Report Posted July 18, 2018 Penru incepatori merge, incearca sa inveti CSS pentru a crea un aspect mai frumos... Succes! 2
CTMBeast Posted July 28, 2018 Report Posted July 28, 2018 Felicitari! Este destul de ok pentru inceput. Mai invata putin CSS si dupa aceea incepe sa iei cursuri pentru javascript pt ca este esential.
dan2002 Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 Responsive? Ai folosit bootstrap sau doar HTML/CSS? Iconitele din meniu aduce a FontAwesome ... cred Subscriu sugestiilor de mai sus, mai ai de insistat pe partea de design vizual mai intai, pentru ca in acest moment vedem o imagine si nu e chiar atat de fenomenala. Oricum, pare ok la prima vedere. Bafta
+Sn!k3rs Posted August 5, 2018 Report Posted August 5, 2018 Ai putea incerca si php parerea mea pentru inceput e ok
GoFUS Posted August 14, 2018 Report Posted August 14, 2018 Pentru inceput este mai mult decat bine, insa insista mai mult pe partea de aspect, felicitari. [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now