+Şucăr Posted August 13, 2018 Report Posted August 13, 2018 Salut. M-am apucat de CS:GO, si nu am o placa destul de decenta, care sa duca macar 150-200 FPS-uri, fara frame sau alte prostii. As vrea sa achizitionez o placa, nu foarte scumpa, ceva la 200-300 de lei, repet, strict pentru cs:go. Specificatii: https://imgur.com/a/kyfqS8L Recomandari guys?
+Şucăr Posted August 13, 2018 Author Report Posted August 13, 2018 Uitasem. Daca am placa integrata, e problema?
Artanis Posted August 13, 2018 Report Posted August 13, 2018 C.S:G.O se bazeaza mai mult pe puterea procesorului ca sa ruleze fluent (+ un minim de 8GB RAM DDR3). Placa video degeaba o cumperi, daca restul lipsesc. De asemeni, nu exista placa video de gaming in buget de 200-300 lei.
+Şucăr Posted August 13, 2018 Author Report Posted August 13, 2018 Am procesor de la amd, vreau o placa mai buna decat asta in orice caz, 70-80 macar, pana iau alta unitate. Nu vreau cine stie ce placa.
GoFUS Posted August 14, 2018 Report Posted August 14, 2018 Sunt multe optiuni aici, la bugetul acela cred ca esti constient ca o sa cumperi ceva SH, si ca necesita sa mergi sa testezi produsul inainte sa il cumperi. Inca sunt placi video vechiute care isi fac treaba in anul nostru mai mult decat decent, la bugetul de 300 de lei, putin peste el cu 60-70 lei poti cumpara GTX 750TI-ul, daca stai sa il cauti bine il poti gasi si la 200+ lei. Daca nu gasesti si crezi ca nu iti permiti iti poti cumpara ceva mai vechi, un GTX 550TI, il gasesti intre 200-250 de lei, placa video se descurca foarte bine, o am pe unul dintre sisteme si joc pe el Far Cry Primal-ul in 60+ fps-uri pe setari maxime. Cat despre CS GO undeva la 100 fps-uri o sa ai cu ambele chiar daca ai un procesor mai slabut, jocul nu este asa pretentios. GTX 750TI GTX 550TI Insa pe viitor ar trebuii sa schimbi si procesorul. [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
+Şucăr Posted August 15, 2018 Author Report Posted August 15, 2018 Mai bine iau ceva nou. Ceva ok pana in 2000 de lei? (ma refer la o unitate gaming)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now