Jump to content

Recommended Posts

Posted
  1. Tema este luata de pe internet, si putin skimbata.
  2. Domenul este FREE, comunitati cu asa domenii nu se tin mult timp deschise, dupa o luna de zile este OFF.
  3. Propunerea este ca sa skimbati backround la body  cu ceva mai inchis, asa nu se combina cu tema.
  4. As propune sa scoateti iconitele de la rankuri ale legendei, nu sta frumos, a iesit moda deacum iconite la legenda.
  5. In rest ca si pe alte comunitati..
Posted

Citeste regulamentul:

• ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Website-urile NU au voie să fie pe domenii / sub-domenii gratuite. Din data de 16 Iunie 2017 oră 17:00, nu vom mai acceptă niciun tip de website hostat pe domeniu gratuit sau subdomeniu.

Un T/C moderatori ?:)

Posted
1 hour ago, HTML/CSS said:
  1. Tema este luata de pe internet, si putin skimbata.
  2. Domenul este FREE, comunitati cu asa domenii nu se tin mult timp deschise, dupa o luna de zile este OFF.
  3. Propunerea este ca sa skimbati backround la body  cu ceva mai inchis, asa nu se combina cu tema.
  4. As propune sa scoateti iconitele de la rankuri ale legendei, nu sta frumos, a iesit moda deacum iconite la legenda.
  5. In rest ca si pe alte comunitati..

1. Ma gandeam ca nu o sa observi 😂

2. Am sa incerc sa tin comunitatea cat mai mult timp, domeniul este luat din martie

3. Am schimbat, si ai avut dreptate arata mult mai bine unul inchis

4. Am modificat toate gradele

1 minute ago, Hîra said:

Citeste regulamentul:

Un T/C moderatori ?:)

Ups, nu am gasit regulamentul scz astept T/C

• DeNyS. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.