Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,detin internet de la firma AKTA,inainte viteza mea de download era mai buna,iar acuma stau 7-8 ore sa mi se descarca cs:go,inainte stateam maxim 30-40 de minute.

Inainte aveam un router mai slabut de la tp link care e vre-o 70-80 lei iar viteza erea acceptabila,acuma am luat un tp-link archer c1200 iar decand am bagat acest router,imi tot apare " Undefined Network" am cautat pe net tot felul de setari si am gasit sa modific la Speed & Duplex cu 10mbps full duplex + ca uneori tot apare si asa..trebuie sa scot mufa la net si  sa o bag iar,am schimbat si mufa si clabu,la fel face.

Ce naiba sa fac sa rezolv aceasta prostie iar netul meu sa mearga ca inainte? Acest router care l-am luat e mai bun ca cel vechi,are o viteza mai mare si pnm,am vorbit cu cei de la internet si au spus ca n au probleme,s-au uitat la setarile routerului si au spus ca e ok.

De la ce ar mai putea fii? Daca setez alta optiune la speed& duplex ori apare undefined network ori ca nu e conectat cablul la internet,desii este....

Posted

Si eu sunt pe aceeasi firma. Contractul meu este de 75mbps si folosesc un tplink de acela la 80 de lei. Problema la mine este ca mi a picat toata reteaua din jurul meu... Sunt multe probleme. Astept  de 1 zi sa rezolve... De cand zici ca ai acea problema cu undefined network ?

• Like 1
Posted
1 hour ago, Hîra said:

Si eu sunt pe aceeasi firma. Contractul meu este de 75mbps si folosesc un tplink de acela la 80 de lei. Problema la mine este ca mi a picat toata reteaua din jurul meu... Sunt multe probleme. Astept  de 1 zi sa rezolve... De cand zici ca ai acea problema cu undefined network ?

Pai decand am schimbat routerul,mai exact 3 4 saptamani..celalalt s a ars si na.

De atunci tot am problema asta.

53 minutes ago, Needless said:

Problema asta o ai si pe direct ? cu viteza internetului ? 

Cum adica si pe direct?

Wifi si tot merge perfect,doar pe pc se intampla ce am zis mai sus..atat in rest merge tot

Posted
26 minutes ago, Hîra said:

Spune le ca nu iti merge internet-ul(baga o minciuna) si cheama un agent la tine acasa si ii explici la fata locului. Eu unul asa am facut de fiecare data, mi am urmarit interesul xD

Ce crezi..asta am si facut, s a uitat la mufa de la internet..la setarile routerului si au spus ca e ok :)) acum cineva mi a zis ca si el a avut problema asta si era de la router si l a dus la garantie.

Si cred ca si asta este..ca face asa decand l am luat pe asta..posibil sa aibe el ceva? Si sa nu afecteze wifi doar netul pe pc?

Posted
3 minutes ago, ionutmdfk said:

Ce crezi..asta am si facut, s a uitat la mufa de la internet..la setarile routerului si au spus ca e ok :)) acum cineva mi a zis ca si el a avut problema asta si era de la router si l a dus la garantie.

Si cred ca si asta este..ca face asa decand l am luat pe asta..posibil sa aibe el ceva? Si sa nu afecteze wifi doar netul pe pc?

Totusi este posibil. De ce viteza ai contractul ?

Posted
5 hours ago, ionutmdfk said:

Habar am sincer :)) nu scrie in contul de client..dar am cel mai scump pachet de la ei de internet.

daca iti face asa si pe  direct nu e problema de la router, si  de la ei .. o firma de cacat, asa am si eu cand si cand probleme la rds, ii sun si ma rezolva in 10 minute..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.