Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare tuturor!      Ma confrunt cu o problema destul de grava apruta la PC-ul meu(eu am provocat-o).            

Cand deschid PC-ul imi apare pe ecran scris:"An operating system wasn't found.Try disconnecting any drives....".      Cum pot rezolva problema?

P.S:am descarcata imaginea ISO pe stick,insa dupa PC-ul de unde am descarcat-o nu am putut face setup-ul pentru a duce la bun sfarsit crearea unui stick boot-abil(era foarte vechi)

P.S.S:scuze de dublu post,sunt nou,abia m-am acomodat cu forumul

Edited by marian12345627

Posted
3 minutes ago, Hîra said:

Uite aici un program oficial de la Windows pentru ceea ce ai nevoie. Iti trebuie doar un usb de minim 4 gb daca nu ma insel xD 

https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10

Ar trebuii mai intai sa ne spuna si configuratia pe care o are, daca este un sistem slabut nu are nevoie de windows 10, mai mult o sa il ingreuneze.

Posted

Rufus e cel mai ok pentru a crea stickuri boot-abile cu sisteme de operare. Interfata programului te va ajuta cu ce ai de facut, e extrem de simplu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.