Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare ! De ceva zile caut niste caști pentru sala bluetooth/wireless dar nu gasesc ceva dragut. As vrea sa fie in maxim 150 lei fiindca nu cred ca se merita sa dau mau mult pe o pereche de casti pe care o voi folosi strict pentru sala.

Rugaminte: sa fie overe ear xD si wireless/bluetooth

• Downvote 1

Posted
57 minutes ago, Artanis said:

In primul rand, trebuie sa cumperi casti waterproof din moment ce vei transpira pe ele. Postez aceasta pereche sa-ti faci o idee ce anume trebuie sa cauti: https://altex.ro/casti-in-ear-energy-sistem-sport-1-bluetooth-ens427765-albastru/. Nu am folosit niciodata astfel de casti, dar par ok si, aparent, sunt pentru sport.

Implicit, cu cat sunt mai scumpe, cu atat mai bune :)

Nu prea imi plac mie tipul acesta de casti... as fi vrut ceva over ear, cred ca daca au buretele acela, nu se vor strica 

Posted
1 hour ago, Artanis said:

In timp, de la umezeala si sarea din transpiratie, se vor deteriora. De asta as recomandat casti sport

Problema la mine este si faptul ca nu prea suport acele casti in ear, incep sa ma doara urechile in urmatoarele 5 minute... 

Sunt unele casti care au un fel de "imitatie de piele", acelea crezi ca ar fi rezistente ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.