GoFUS Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Tema este inca in dezvoltare, nu o sa fie prea stufoasa deoarece nu imi plac lucrurile incarcate, vreau sa aud doar pareri fie ele bune sau rele. 1 1 [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
GoFUS Posted August 28, 2018 Author Report Posted August 28, 2018 Update - 28.AUG.2018 Poza fiecarui user ce a postat un anumit topic apare acum pe pagina principala in preview-ul topicului. Mutat memberinfo-ul din topicuri in partea stanga. Adaugat ca atunci cand vrei sa trimiti un mesaj doar sa pui prima litera e persoanei pe care o cauti si iti va aparea o lista cu persoanele ce au la inceput litera respectiva. [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
+Sn!k3rs Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 nu stiu daca o sa mai faci update-uri doar ca este simpla si nu te doare ochii
GoFUS Posted September 11, 2018 Author Report Posted September 11, 2018 2 minutes ago, Sn!k3rs said: nu stiu daca o sa mai faci update-uri doar ca este simpla si nu te doare ochii Multumesc de parere, momentan nu am nici-o idee de update, ma gandesc ca asta este varianta finala, probabil voi adauga cateva lucruri si voi face un release. [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now