Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un router wireless obisnuit, nu foarte performant.Este posibil sa il setez ca sa imi scaneze retelele wifi externe din afara locuintei mele?Care este procedura ca routerul sa caute alte semnale wifi?

Posted
43 minutes ago, dragos2 said:

Am un router wireless obisnuit, nu foarte performant.Este posibil sa il setez ca sa imi scaneze retelele wifi externe din afara locuintei mele?Care este procedura ca routerul sa caute alte semnale wifi?

Vrei sa spui ca routerul sa caute retele wifi, sa se conecteze la ele si sa le partajeze ? 

Posted
1 minute ago, Hîra said:

Vrei sa spui ca routerul sa caute retele wifi, sa se conecteze la ele si sa le partajeze ? 

Da, e vorba de un hotspot gratuit de langa mine si nu stiu cum sa setez routerul meu pentru a scana semnalul hotspot si sa ma conectez.

Posted
On 8/30/2018 at 8:59 PM, dragos2 said:

Da, e vorba de un hotspot gratuit de langa mine si nu stiu cum sa setez routerul meu pentru a scana semnalul hotspot si sa ma conectez.

Cred ca ce vrei tu de fapt e sa-l transformi intr-un repeater? Ce router ai? Marca? Model? Ar trebui sa poti recent si eu am facut asta cu reteaua din casa cu routerul cel vechi :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.