andreiut Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 Salut,cine poate sa-mi faca o iconita pentru tema deflection cu i-g...va rog
GoFUS Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 Ce dimensiune? Detaliaza te rog, poate te pot ajuta eu. [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
andreiut Posted September 17, 2018 Author Report Posted September 17, 2018 Salut,ai vaqzut iconitele default la tema deflection 3.4.x?exact ca marimea lor
GoFUS Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 20 hours ago, andreiut said: Salut,ai vaqzut iconitele default la tema deflection 3.4.x?exact ca marimea lor Cand se cere o creatie, se spun mai multe detalii, cum doresti sa arate, culorile, oricum poftim: Daca te ajuta astept un +1, cu liniuta intre litere arata urat. 1 [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
andreiut Posted September 18, 2018 Author Report Posted September 18, 2018 Mersi mult bro..daca poti sa le faci pe verde..uite culoarea #008000 ,oricum chiar daca nu poti tot ai +1 de la mn pentru munca depusa
GoFUS Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 17 hours ago, andreiut said: Mersi mult bro..daca poti sa le faci pe verde..uite culoarea #008000 ,oricum chiar daca nu poti tot ai +1 de la mn pentru munca depusa poftim. [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid Pentru mai multe tutoriale vizitati-mi profilul.
Recommended Posts