Cretu' Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 Am intrat astazi pe steam, si isi dadea update CS:GO-ul, dar din pacate nu s-a putut face update-ul pana la capat deoarece nu aveam prea mult spatiu pe partitia C. Astfel, am dezinstalat Steam-ul, si toate jocurile de pe el. Apoi le-am reinstalat in partitia D, unde am mult mai multa memorie libera. Dupa ce s-a insalat si cs:go-ul, am intrat in csgo, aparea cursorul pe ecran si se auzeau sunetele din meniul cs:go-ului, dar era ecranul negru, am incercat sa intru in joc cu alta rezolutie (din set launch option), dar nu a functionat. Ma gandeam ca poate stie cineva de pe aici ce as putea face in privinta acestei probleme.
Artanis Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 Nu functioneaza nici dupa un restart la PC, dupa instalare? 1
Cretu' Posted December 21, 2018 Author Report Posted December 21, 2018 Am rezolvat. Multumesc frumos.
Artanis Posted December 21, 2018 Report Posted December 21, 2018 Ai putea sa ne spui cum, mai exact? Sa stim si noi pentru cei ce vor intampina aceeasi problema.
Cretu' Posted December 30, 2018 Author Report Posted December 30, 2018 @Artanis, Pai dupa ce am reinstalat CS:GO-ul (cu tot cu Update-uri) nu mergea sa intru in continuare.. iar seara am inchis pc-ul. Urmatoarea zi, l-am deschis si mergea dintr-o data.. o schimbare peste noapte. Mentin sa precizez faptul ca am dat restart la dupa ce am reinstalat cs-go-ul. Ipoteza mea este aceea ca, cei de la Valve au optimizat sau schimbat anumite chestii in joc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now