Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am intrat astazi pe steam, si isi dadea update CS:GO-ul, dar din pacate nu s-a putut face update-ul pana la capat deoarece nu aveam prea mult spatiu pe partitia C. Astfel, am dezinstalat Steam-ul, si toate jocurile de pe el. Apoi le-am reinstalat in partitia D, unde am mult mai multa memorie libera.

Dupa ce s-a insalat si cs:go-ul, am intrat in csgo, aparea cursorul pe ecran si se auzeau sunetele din meniul cs:go-ului, dar era ecranul negru, am incercat sa intru in joc cu alta rezolutie (din set launch option), dar nu a functionat.
Ma gandeam ca poate stie cineva de pe aici ce as putea face in privinta acestei probleme.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

@Artanis, Pai dupa ce am reinstalat CS:GO-ul (cu tot cu Update-uri) nu mergea sa intru in continuare.. iar seara am inchis pc-ul.
Urmatoarea zi, l-am deschis si mergea dintr-o data.. o schimbare peste noapte. Mentin sa precizez faptul ca am dat restart la dupa ce am reinstalat cs-go-ul. Ipoteza mea este aceea ca, cei de la Valve au optimizat sau schimbat anumite chestii in joc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.