Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, de curand am decis sa deschid un proiect numit Hollows Romania!  aceasta comunitate s-a deschis si avem in principu server-ul de sa:mp si vrem sa facem ceva de viitor. http://www.forum.hollows.ro

• Probabil cei mai multi ne cunoasteti de pe diferite comunitatii, deci noi vrem sa facem ceva serios si sa punem baza pe incredere,seriozitate s.a.md,

Prezentarea Echipei:

• Echipa este formata din 2 fondatori si 1 administrator
  • Founder:Hopsin & Young
  • Administrator:redx

Prezentarea proiectului:

• Nu vom prelungi foarte mult aceasta prezentare pentru ca nu sunt foarte multe de spus,  va avea loc cu un server de SA:MP, momentan server-ul inca se afla in teste si lucram destul de mult la el vrem s-a facem ceva unic.

Va multumesc pentru atentia acordata citirii acestui anunt si va asteptam cu drag alaturi de noi! Pentru a fi la curent cu toate noutatile ce apar pe parcurs, puteti salva aceasta adresa si sa lansati ocazional cate o privire aici!

Data deschiderii Server-ului de SA:MP:29.12.2018

Edited by Hopsin

Posted

Salut! In primul rand imi displace subdomeniul, de preferat ar fi hollows.ro/forum nu forum.hollows.ro, dar asta e un moft de al meu.

Ar trebui sa renunti la acel ipb deoarece nu stiu cata lume vei atrage cu acea platforma invechita. Imi place logo-ul, mi se pare cute. 

• Meniul ar sta mai bine pe banner decat sub el. 
  • Categoriile sunt multe si nefolositoare, nu sunteti site de resurse :) S-au inventat alte site-uri pentru asta :P 
  • Ar trebui sa pastrati copyright ul celor de la ips
  • "Tema creata de Hopsin pentru hollows.ro" cam egoist combinat cu narcisist, nu crezi ? :)

Succes cu comunitatea :) 

Posted

Cum sa spus si mai sus,ar fi mai bine daca o sa faceti un upgrade la IPS4, multi sau acomodat cu platforma noua, a cea veche a ramas in urma.

1. As zice ca sa schimbati culoarea la maintitle, prea se arunca in ochi.
  2. Bara de meniu, parca nu se incadreaza in stilul temei. (parerea mea)
  3. Ce pot spune de logo, mi se pare nu prea reusit.

P.S.Daca doriti succes cu proiectul, trebuie sa faceti multe skimbari la el, pentru ca la momentul de fata este un stil care a ramas in urma. Dar voi faceti cum credeti ca este mi bine.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.