Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut! Pana acum nu am avut niciodata o consola si as dorii sa cumpar una din banii mei... Desi sunt un fan al pc-ului mi-am dat seama ca imi place si experienta de pe o consola...

Ce imi recomandati?

PS4, Xbox One sau PS3, XBOX 360... Vreau doar sa am cateva jocuri care se axeaza pe poveste precum The Last Of Us, InFamous Second Son, Heavy Rain insa aici vorbim de PS4 si nu detin atatia bani avand 14 ani desi mi-as dorii...

Voi ce parere aveti?

Edited by CTMBeast

Posted

Mergi pe un PlayStation, oricare iti permite buzunarul. Ai extrem de multe jocuri exclusive (InFamous, The last of us, God of war etc etc etc) si nu platesti pentru jucat multiplayer.

Pentru xBox trebuie sa cumperi (optional) abonament daca vrei sa joci cu restul lumii.

Aici e mai mult o chestie de gusturi: eu sunt colectionar de PS2 si PS3 (posibil PS4 in viitor), prefer joystickurile de la Sony, jocurile exclusive sunt cu mult mai interesante si diversificate in povesti, te tin in suspans pe bune.

Posted
3 hours ago, Artanis said:

Mergi pe un PlayStation, oricare iti permite buzunarul. Ai extrem de multe jocuri exclusive (InFamous, The last of us, God of war etc etc etc) si nu platesti pentru jucat multiplayer.

Pentru xBox trebuie sa cumperi (optional) abonament daca vrei sa joci cu restul lumii.

Aici e mai mult o chestie de gusturi: eu sunt colectionar de PS2 si PS3 (posibil PS4 in viitor), prefer joystickurile de la Sony, jocurile exclusive sunt cu mult mai interesante si diversificate in povesti, te tin in suspans pe bune.

Partea cu sony este adevarat are un design mult mai frumos si mai bun fata de XBox + ca eu mor dupa controllerul de la ps4 :)) Multumesc de sugestie!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.