Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut. Am si eu o problema la gamecp nu ma lasa sa fac nimic adica nici sa ma loghez pe gamecp pe orice gamecp de pe date mobile.

De ex: acasa pe net cu router merge perfect nu am treaba folosesc gamecp normal. Dar cand incerc sa intru de pe tel cu date de la vodafone sau de pe un laptop care e conectat prin hotspot nu imi merge, se logheaza dar nu se incarca toata pagina si daca incerc sa dau refresh la pagina sau sa accesez un buton ma da pe pagina de logare si tot asa posibil ca problema este ca datele de la vodafone au id dinamyc si gamecp au vreo protectie sau in general si pe paltforme de panel samp la fel si mai sunt si altele... Deci care ar fi rezolvarea din cate am vazut pe net o solutie ar fi sa imi iau ip static de la vodafone si sa platesc 3euro pe luna pentru el... dar poate o fi alta solutie orice sfat e bine primit. Multumesc 

PS: am incercat si alte metode de exemplu vpn la browser vpn pe laptop tot aceiasi problema

Edited by JoaquiN

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.