Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut de curand un prieten a intampinat aceasta problema dupa ce incearca sa intre in Manage Member Groups 

si ii da :

System Error

[#4100] Could not locate template: cp_skin_groups  

m-ar ajuta daca stiti cum sa rezolv, multumesc anticipat!

Posted
1 minute ago, Portocala said:

Si eroarea aia iti apare cand incerci sa accesezi una din paginile de la shoutbox? Daca da, clar a fost o problema la instalare.

nu mane cand intru in ACP -> Member Gropus  acolo unde adaugi/editezi gradele cand intru imi da eroarea

Posted
9 hours ago, Portocala said:

Incearca sa dezactivezi aplicatia shoutbox / hook-ul group indicator, pe rand. Sa vezi daca dispare eroarea. Cel mai probabil sa fie de la shoutbox.

Am incercat , nu functioneaza sa fi sters fisierul  din greseala ?
Daca da ,de unde as putea sa fac rost de el?

Posted
31 minutes ago, shadyfx said:

Reinstaleaza fisierele inapoi, le gasesti de la sursa de unde ai descarcat applicatia/hook

pai nu cred ca de la asta e ce legatura ar avea ,eu nu pot sa intru unde fac grade si toate alea

Posted (edited)
9 minutes ago, MaryusMty said:

pai nu cred ca de la asta e ce legatura ar avea ,eu nu pot sa intru unde fac grade si toate alea

Ti-am gasit fisieru daca folosesti ipb 3.4.9. Dupa ce il descarci intri in ftp -> public_html -> /forum/ (sau cum ai tu pt forum) -> admin -> applications -> skin_cp -> pui fisieru acolo
Link: https://drive.google.com/file/d/17KgNC2-hceUusXmbPfWsnmaGg83MrTPU/view

Edited by shadyfx
am si pentru ipb 3.4.8 si 3.4.6

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Posted

Shoutbox-ul modifica pagina aia la instalare ca sa adauge un "modul" pentru accesele de la shoutbox... Ceva nu a mers bine la instalare. Acuma pentru a rezolva ai doua variante. Reinstall la platforma, sau daca te pricepi faci putin trouble shooting si rezolvi manual manual :)

Asta e dezavantajul folosirii unui software nulled. 

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Portocala said:

Shoutbox-ul modifica pagina aia la instalare ca sa adauge un "modul" pentru accesele de la shoutbox... Ceva nu a mers bine la instalare. Acuma pentru a rezolva ai doua variante. Reinstall la platforma, sau daca te pricepi faci putin trouble shooting si rezolvi manual manual :)

Asta e dezavantajul folosirii unui software nulled. 

Sa  vad cred ca o sa recurg la un reinstall t/c va multumesc!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.