Jump to content

Recommended Posts

Posted

assassins_creed-thumb.jpg

Gen: Actiune/Aventura

Developer: Ubisoft Montreal

Publisher: Ubisoft

Anul Aparitiei: 2008

Compatibilitate: PC - Windows XP / Vista

Multiplayer: Nu

Website: assassinscreed.com

Pentru inceput, story-ul este remarcabil de captivant. Povestea are loc in doua perioade complet diferite si indepartate, dar legate foartre strans de un singur lucru: tu. Asteptand jocul ca pe un action fantasy/istoric medieval, nu foarte multa lume se astepta la povestea imbarligata din jocul final, chiar daca ne-a fost povestita de producatori pe scurt acum ceva vreme. Vom lua controlul a doua personaje principale, unul dintre ele e un nimeni pe nume Desmond care traieste in zilele noastre, celalat fiind stramosul lui, Altair care si-a dus veacul prin secolul XII. Spre bucuria mea si probabil a tuturor, jocul nu te arunca doar in trecut ca sa injughii oameni pana te dor incheieturile, ci creeaza o legatura Sci-Fi intre prezent si trecut. In prezent esti Desmond, un biet tanar care a fost practic rapit de niste savanti pentru niste teste dubioase. Fiind nestiiutor, ti se explica clar ca stramosul tau a jucat un rol important undeva in istorie si savantii vor sa afle mai multe, de ce ar vrea cineva asa ceva, urmeaza sa aflii pe parcurs. Cu ajutorul ??€?

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...

Posted

Ti-l recomand, daca iti plac jocurile de aventura, si stilul Prince of Persia.

Il am pe calculator, si sunt destul de multumit de el, grafica buna, gameplay bun si el, cam rup mouse-ul, cand ma bat cu cate un soldat :)) nu prea stiu scheme, nu joc prea des, si cand intru sa joc, numai stiu butoanele :D.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.