LuciaNNN. Posted August 6, 2019 Report Posted August 6, 2019 Salut, am si eu o mică problemă cu un array, tot imi bat capul cu el de 2 zile si nu-l rezolv. $array = array("user", "pass", "access", "user", "pass", "access", etc.); //array-ul continuând astfel cu user, pass, acces Ce vreau eu? Ei bine, vreau sa dau unset la toate valorile "pass", nu se stie câte sunt, iar de asemenea nu se stie valoarea pe care o au, ce stim este ca sunt așezate în acel mod. Filme: Click. Contact: Steam
+Sn!k3rs Posted August 7, 2019 Report Posted August 7, 2019 ai putea incerca aceasta forma $array = ['user' => $value1, 'pass' => $value2, 'access' => $value3]; $array = ['user' => '','pass' => '', 'access' => '']; $array['pass'] = ["value1","value2","value3"]; $value1 = $array['pass'][0]; $value2 = $array['pass'][1]; $value3 = $array['pass'][2]; 1
LuciaNNN. Posted August 8, 2019 Author Report Posted August 8, 2019 (edited) 7 hours ago, Sn!k3rs said: ai putea incerca aceasta forma $array = ['user' => $value1, 'pass' => $value2, 'access' => $value3]; $array = ['user' => '','pass' => '', 'access' => '']; $array['pass'] = ["value1","value2","value3"]; $value1 = $array['pass'][0]; $value2 = $array['pass'][1]; $value3 = $array['pass'][2]; Eu am un fisier .ini in care se afla x rânduri la care inca mai adaug/scot, așezate astfel: "user" "pass" "access" "flag" "user" "pass" "access" "flag" Etc... După ce aplic filtrele: $file = get_file_content(fisier.ini); $result = str_replace('"flag"', ",", $file);//"flag" fiind prestabilit "flag", valoare ce nu este schimbată $result = str_replace('" "', ',', $result); $result = str_replace('"', '', $result); $result = explode(',', $result);// iar de aici imi rezultă acel array, tin sa prezică ca nu pot elimină din acel fisier .ini, deoarece un alt server se foloseste de acele valori pentru admine (server de cs 1.6), iar eu am nevoie sa nu fac parola adminilor publică. Iar astfel raman cu acel array enorm de x admini de unde trebuie sa elimin acea "parola"... Edited August 8, 2019 by A.k.a O greșeală de bbcode Filme: Click. Contact: Steam
LuciaNNN. Posted August 8, 2019 Author Report Posted August 8, 2019 Am rezolvat for ($i = 2; $i <= count($array); $i+=3) { unset($array[$i]); } Dupa ce mi-am spart capul 3 zile pentru o amarata de functie, imi vine sa sparg pc-ul Filme: Click. Contact: Steam
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now