Jump to content

Recommended Posts

Posted

CONTURI NETFLIX UHD(4K)

Vand conturi de netflix UHD:

➡️ rezolutie UHD(4K)

➡️ 4 ecrane in acelasi timp

Contul il puteti imparti fara probleme cu prietenii, puteti schimba numele profilelor, adauga un numar de telefon pe cont, schimba adresa de email, in concluzie contul va apartine in totalitate.

⚠️ Conturile sunt valabile o luna din momentul in care ati efectuat plata catre mine.

🏧 PRET: 3 euro(15 lei) [PayPal/Revolut]

📱 WHATSAPP: 0774923449

Posted (edited)

Pentru cunoștință ta și al altora care vor să cumpere conturi ieftine, acestea nu stau mai mult de 2-3 ore la voi. Simplu și ușor deținătorul poate să își recupereze contul cu un email support către Netflix cum ca contul său a fost spart. 

Tot ce imi vinzi tu acum sunt niște conturi folosite de 999 de oamenii pe care le-au găsit pe site-uri/generatoare.

Edited by shadyfx
  • Downvote 1

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Posted
1 hour ago, shadyfx said:

Pentru cunoștință ta și al altora care vor să cumpere conturi ieftine, acestea nu stau mai mult de 2-3 ore la voi. Simplu și ușor deținătorul poate să își recupereze contul cu un email support către Netflix cum ca contul său a fost spart. 

Tot ce imi vinzi tu acum sunt niște conturi folosite de 999 de oamenii pe care le-au găsit pe site-uri/generatoare.

Iti garantez ca sunt pe numele si adresa mea de email. Niciunul din aceste conturi nu e pe net si le detin doar eu. Am si zis ca va fi activat in momentul din momentul in care voi primi banii.

Apropo poti verifica datele cardului sa vezi ca apare numele meu.

P.S. Ofer si mailul pe care a fost creat contul.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.