Jump to content

Recommended Posts

Posted

901.jpg

Actorul american Harrison Ford, al carui cel mai recent film, "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull", este un succes de box office mondial, va juca in urmatorul sau lungmetraj rolul unui cercetator care incearca sa puna la punct un medicament impotriva unei boli rare. Potrivit cotidianului Variety, Ford, in varsta de 65 de ani, va juca rolul principal in "The Cure", film inspirat dintr-o poveste reala, cea a unui american ai carui copii sufera de o boala fara leac.

Acesta a reusit sa-si salveze copiii fondand o companie de cercetari medicale, care a gasit un tratament pentru aceasta maladie. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, care a obtinut incasari de aproape 600 de milioane de dolari la nivel mondial in primele trei saptamani de la premiera, a relansat cariera lui Harrison Ford, dupa opt ani in care acesta a jucat in filme fara succes comercial, precum "Firewall - Program de protectie" (2006), "Copoi de Hollywood" (2003) si "K-19: Submarinul Ucigas" (2002).

Posted

Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull este cel mai bun film din seria lui.

Sa speram ca "The Cure" va fi la fel de bun pe cat se zice despre el.

Am auzit multe despre el,stiu subiectul principal,dar inca nu au aparut poze sau trailer.

Din cate stiu eu,filmul va aparea pe la sfarsitul lui 2009.

" N-am, pleacă ! "

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.