Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pe 17 iunie, Mozilla vrea sa stabileasca un record la numarul de download-uri pentru noul sau browser.

Mozilla a anuntat in sfarsit data lansarii browserului Firefox 3.0, care vine dupa 34 luni de dezvoltare. Aceasta va avea loc pe 17 iunie, Mozilla sperand ca va stabili cu aceasta ocazie un record al download-urilor.

Dupa cum se stie, Mozilla a creat site-ul Download Day Headquarters pentru a promova aceasta initiativa. Conform informatiilor aparute pe site, pana acum peste 1 milion de persoane (din care peste 6.000 din Romania) s-au angajat sa downloadeze noul browser in ziua lansarii.

Ieri, Mozilla a publicat un nou Release Candidate, 3.0, ultimul inainte de lansarea oficiala, fiind fortata sa faca acest lucru de un bug in versiunea pentru Mac a browserului.

Firefox 3 promite sa fie un browser foarte rapid si anunta o varietate de functionalitati foarte interesante pentru utilizatori.

sursa:blitztech.ro

" N-am, pleacă ! "

Posted

l-am instalat si s-a simtit imediat o crestere considerabila a vitezei de navigare...mai ales la viteza "extraordinara" a conexiunii mele...au mai lucrat un pic si la interfata grafica. abia astept sa apara versiunea finala.

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.