Jump to content
  • 0

Reguli provomovare grupuri

Question

Posted

Salut, 

Doresc sa fac anumite reguli in acp la group promotions insa acestea ajung sa fie facute pe jumatate din cauza ca nu sunt destule metode de filtrare ori fac ceva gresit si nu ma prind. 

Ceea ce vreau sa fac sunt urmatoarele:

• utilizatorii din grupul members sa fie mutati in al grup de inactivi daca nu mai posteaza timp de o luna, iar cei din grupul inactivi sa fie mutati inapoi inapoi la members daca fac un anumit numar de posturi 2-3.
  • membrii care acumuleaza 150 de posturi sa fie mutati in grupul premium pentru 7 zile, iar dupa aceste zile sa fie mutati inapoi in grupul members 

Aceste reguli pot fi facute prin group promotions sau am nevoie de un plugin?

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Din ce stiu eu prima o poti face din Group Promotions, probabil nu ai facut ceva bine, insa nu am vazut nimic despre a doua, incat gradul Premium sa dureze doar 7 zile, deci probabil pentru asta iti trebuie un plugin.

Pentru prima:

Member last posted -> More than [x days].

Member last visited -> More than [x days]. - asta doar daca vrei sa iti ia in considerare si ultima activitate a userului pe forum, daca insa vrei sa iti ia in considerare doar activitatea de tip content, o lasi asa.

Actions -> Move to groups -> Inactiv (sau ce grup ai tu pentru inactivitate)

Pentru a il muta inapoi in grupul Members cand acesta este activ:

Content Count -> More than [x] - exemplu 1;

Actions -> Move to groups -> Members.

In cazul in care nu vrei ca aceste reguli sa se adreseze si altor grade te duci sub Content Count la Groups si selectezi grupele pentru care vrei sa se aplice regulile.

• Like 1

• 0
Posted

@Julianxpp mersi pentru raspuns, insa partea cu content count nu este buna pentru ca daca sunt utilizatori care au content count mai mare decat valoare pusa in admincp sunt mutati instant inapoi in grupul members (ex. un membru cu 100 de posturi nu a mai postat nimic timp de o luna, daca eu pun more than 2 atunci e mutat inapoi in grupul members fara sa fie nevoit sa faca un post).

Intre timp am gasit ceea ce doresc. Este vorba de plugin-ul Automation Rules.

Se poate inchide.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.