Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, as dori sa stiu cum as putea crea un text atunci cand am cursorul pe imagine.

Ceva de genul <div title="informatie">         </div>

$img = imagecreatefromjpeg('../../assets/resources/map3.jpg');

$font = '../../assets/resources/GOTHIC.TTF';
   $black = imagecolorallocatealpha($img, 1,   1,  1,  0);   
   imagettftext($img, 40, 40, 500,1000, $black, $font, "MAP");

$house = imagecreatefromgif('../../assets/resources/Icon_20.gif');   
list($newwidth, $newheight) = getimagesize('../../assets/resources/Icon_20.gif');

<div title="iconita nr 20">

imagecopy($img,$house,$x,$y,0,0,$newwidth,$newheight);     

</div>

dar nu pot folosi divuri sau alte taguri pentru ca nu se mai incarca imaginea

In codul de mai sus creez prima data o imagina harta orasului iar apoi creez o iconita in forma de casa de 10pixeli sau mai mult peste aceea imagine, si as vrea ca atunci cand dau click pe aceea iconita/ casa sau dau cu mouseul peste ea sa imi apara un text cu niste informatii despre ea, cum as putea face asta ? pentru ca nu pot adauga <div onhover> sau chestii de genul

Multumesc.

Posted (edited)

nu pot folosi taguri... 

Daca folosesc taguri de genul

<button type="button" class="btn btn-secondary" data-toggle="tooltip" data-placement="right" title="Tooltip on right">

asa cum este in linkul dat mai sus este acelasi lucru daca as folosi 

<div title="iconita nr 20">

daca folosesc orice fel de tag imaginea nu se mai incarca, chair daca il scriu prin echo '<div> </div>' sau direct la fel nu se mai incarca imaginea

Edited by Mister
Posted (edited)
12 hours ago, Sn!k3rs said:

<div style="background-image: url('imagine1');"></div> te-ai putea folosit de functia asta

Nu inteleg, ce sa fac cu tagul acesta? Eu vreau sa adaug un text atunci cand dau click sau pun cursorul pe o imagine in imagine creata din 

imagecopy

tot fisierul php este cu content  type image sau ceva de genul si oriunde as adauga un tag de html in el nu mi se mai incarca imaginea cum am mai zis

Edited by Mister
Posted

Ai postat 30cm din 1000m si vrei rezolvare...

$img = imagecreatefromjpeg('../../assets/resources/map3.jpg');

$font = '../../assets/resources/GOTHIC.TTF';
   $black = imagecolorallocatealpha($img, 1,   1,  1,  0);   
   imagettftext($img, 40, 40, 500,1000, $black, $font, "MAP");

$house = imagecreatefromgif('../../assets/resources/Icon_20.gif');

list($newwidth, $newheight) = getimagesize('../../assets/resources/Icon_20.gif');

<div title="iconita nr 20" data-container="body" data-toggle="popover" data-placement="top" data-content="Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus.">

imagecopy($img,$house,$x,$y,0,0,$newwidth,$newheight);     

</div>

Activeaza popover din bootstrap si vezi daca functioneaza...

Filme: Click.

Posted
On 10/31/2019 at 11:38 PM, Mister said:

Nu inteleg, ce sa fac cu tagul acesta? Eu vreau sa adaug un text atunci cand dau click sau pun cursorul pe o imagine in imagine creata din 

imagecopy

tot fisierul php este cu content  type image sau ceva de genul si oriunde as adauga un tag de html in el nu mi se mai incarca imaginea cum am mai zis

si cum vrei sa ai un tag html daca e content-type png ??? + nu am inteles intrebarea ta si banuiesc ca e pentru jocul SAMP

Spoiler

AzZ0jdI.png

ceva de genul asta?

Posted (edited)

da ceva de genul acela

si cum vrei sa ai un tag html daca e content-type png

De asta am intrebat cum pot face ca in poza postata de tine mai sus

On 11/1/2019 at 4:10 PM, A.k.a said:

Activeaza popover din bootstrap si vezi daca functioneaza...

nu sunt atat de avansat in php deci nu prea stiu cum as putea face asta, de asta nici nu am postat sute de linii de cod am postat doar ce era legat de scriptul problema

Edited by Mister
Posted
9 hours ago, Mister said:

da ceva de genul acela

De asta am intrebat cum pot face ca in poza postata de tine mai sus

nu sunt atat de avansat in php deci nu prea stiu cum as putea face asta, de asta nici nu am postat sute de linii de cod am postat doar ce era legat de scriptul problema

Atunci cum vei edita tu dacă nu știi ce faci și ce limbaj folosești? 

Posted (edited)

Bossilor o dam pe critica? Daca ziceam ca ma pricep sareati in cap ce te lauzi cand nu stii atata lucru, acuma de ce faci asta daca nu stii limbaju.

Am venit pentru ajutor, lucrez in paginile html si php cu tagurile cele mai des intalnite sa zic asa nu am lucrat pe partea asta de imagini de aia intreb ca nu stiu cum functioneaza ele si ma gandeam ca nu este ceva atat de complexa chestia pe care o cer

Edited by Mister
Posted
On 11/4/2019 at 9:10 AM, Mister said:

Bossilor o dam pe critica? Daca ziceam ca ma pricep sareati in cap ce te lauzi cand nu stii atata lucru, acuma de ce faci asta daca nu stii limbaju.

Am venit pentru ajutor, lucrez in paginile html si php cu tagurile cele mai des intalnite sa zic asa nu am lucrat pe partea asta de imagini de aia intreb ca nu stiu cum functioneaza ele si ma gandeam ca nu este ceva atat de complexa chestia pe care o cer

<script>
      $(function () {
        $('[data-toggle="popover"]').popover()
      })
    </script>

Prin activarea Popover, ma refeream la un simplu script Java pe care il gasesti si pe pagina bootstrap pe care ti-am lasat-o mai sus, nu are treaba cu php, tine per total de html/css/javascript, nu ai ce sa umbli la php atata timp cat tu vrei doar ca atunci cand dai click sa iti apara detaliile.

P.S: Nu te critic, dar mai bine sa nu te bagi daca nu stii ce faci, asta daca nu vrei sa strici pe acolo ceva.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.