Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

As dori si eu sa stiu parerile voastre despre forum-ul comunitatii https://devilzone.ro/ , si despre tema Devilzone 3.0.

Comunitatea detine cateva servere de jocuri cum are fi, Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive, TeamSpeak si pe viitor vor aparea multe servere de diferite jocuri. 

Pentru doritori, cererile STAFF sunt deschise pentru forum si pentru server-ul de TeamSpeck, de asemenea server-ul DR.DEVILZONE.RO din categoria Counter Strike Global Offensive cauta STAFF, doritorii pot face o cerere pe forum.

Cu drag si cu respect comunitatea DevilZone va multumeste pentru toata sustinerea!

banners_ts3.png

Posted

putin cam dezordonata tema 3.0 

image.png.bc58498162df5b07aee9f853e9d05e68.png

gen nu-ti dai seama care sunt categoriile si care este descrierea forumului . 

aici sunt foarte mari imaginile image.png.4b642a43d62ce70d834d77f58f73f20b.png

iar cand intrii in topic totul este mic image.png.518bccd89cb43b81ca97c926cbe6e509.png

abia daca se vede  .. 

culorile sunt putin obositoare . 

in rest totul este ok . 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, shadyfx said:

O intrebare (nu o lua ca pe o critica), ai inceput cumva de la tema Threme sau macar te-ai inspirat de la ea?

M-am inspirat putin din niste teme facute de Doc, in rest totul este facut de mine, eu nu am vrut sa copiez ceva pentru ca in ziua de azi multe comunitati au teme luate de pe net si nimic facut original. 

• Thanks 1
Posted
9 hours ago, kraier said:

M-am inspirat putin din niste teme facute de Doc, in rest totul este facut de mine, eu nu am vrut sa copiez ceva pentru ca in ziua de azi multe comunitati au teme luate de pe net si nimic facut original. 

oricum arata destul de bine ! usor usor inveti . 

• Thanks 1
  • 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.