Sebasty Posted November 13, 2019 Report Posted November 13, 2019 Salutare tuturor! Am si eu o problema la al meu laptop daca pot spune asa. Am un Asus X556UB cu procesor I7-6500U, placa video nVidia GeForce 940m si de o bucata de timp au inceput jocurile sa mearga prost pe el. Cand l-am cumparat totul mergea normal. Chiar si GTA 5 mi-l rula fara probleme. Dupa o perioada de cateva luni a inceput sa faca frame drop-uri constante, adica exact pe timp ca la muzica sa spun asa daca intelegeti. Sa zicem ca joc WorldOfTanks pe medium si am 40fps, in momentul cand se blocheaza scade rapid la 10 si creste inapoi si tot asa. Face salturi mari de fps. Ideea e ca totul mergea bine pana la o bucata de timp. M-am gandit ca poate e Hard Disk-ul ca imi cam statea mereu la 100% asa ca m-am hotarat si am pus un SSD de la Kingston de 240gb pe langa Hard Disk dar nu s-a rezolvat problema, plus am mai pus 4gb ram si tot nu s-a rezolvat. Acum chiar ma gandesc ca o fi o problema la placa video pentru ca daca rulez cu placa integrata, merge in lag dar nu face frame drop-urile alea pe timp constant. Ceva pareri? Ma scuzati daca am scris intr-un loc nepotrivit! O zi/seara buna va doresc!
Kapahala Posted November 23, 2019 Report Posted November 23, 2019 Poti inchide aplicatiile care ruleaza in background ca sa mai creasca memoria ram libera, eventual da-ti rezolutiile la joc mai mici, cu motion blur si vsync pe off
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now