Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare PCT Vreau şi eu părerile voastre despre aranjamentul comunităţii  h3llgate.ro Aceasta comunitate este noua Si incercam sa dezolvtam ceva forumos si placut in acelas timp

avem si servere ex CS SAMP ETC iar unele din ele sunt in lucru iar altele sunt gata 

Tema editata 80% de mine 

Developer principal Este TinKode 

Aşteptam critici / păreri / sugestii pentru forum.

De asemenea căutam staff, pentru mai multe detalii PM sau printr-un singur reply :)

Link http://h3llgate.ro/

Edited by Cro

Posted

Gq992vV.png

ok nu pot vedea categorile si subforumurile cat despre tema este un dezastru complet, multe chestii luate dintr-o parte-n alta si puse pe tema, de ce sunt doua "top servere"? mi se pare inutil KHlbCSI.png

Developer principal Este TinKode

qupFMir.png aici ai zis altceva

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Posted (edited)
19 minutes ago, sharosky said:

ok nu pot vedea categorile si subforumurile cat despre tema este un dezastru complet, multe chestii luate dintr-o parte-n alta si puse pe tema, de ce sunt doua "top servere"? mi se pare inutil 

aici ai zis altceva

In primu rand pentru a vedea categorile :P trebe sa iti faci cont si in adolea rand sus se afla serverile si jos se afla cele 5 top in fine o sa le sterg si chestia cu copyrighit am uitat sa o editez am zis bine tema e editat de mine 80% doar ca am uitat acolo 

Am rezolvat chestile acelea doar casa vezi categorile trebe sa ati faci cont :P

Edited by Cro
Posted
10 minutes ago, Cro said:

In primu rand pentru a vedea categorile :P trebe sa iti faci cont si in adolea rand sus se afla serverile si jos se afla cele 5 top in fine o sa le sterg si chestia cu copyrighit am uitat sa o editez am zis bine tema e editat de mine 80% doar ca am uitat acolo 

Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta. - Extras din regulament

Daca tot vrei propuneri/crtici constructive lasi forumu sa fie vizualizat complet, suntem intr-un subforum pentru Review-uri nu reclama.

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Posted
13 hours ago, Cro said:

in primul rând citeste și tu regulamentul. 

13 hours ago, Cro said:

Scuze si numai vreau sa dau multe reply A fost rezolvate Sper ca acuma e bine de vizualisat

se vede cât ai rezolvat.

• DeNyS. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.