Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne putem ascunde ip-ul si fara sa folosim tor sau aol. Cum ? Aflati mai jos:

Deschideti Internet Explorer => Tools => Internet Options => Tab-ul Connections => LAN Settings => bifati Use a proxy server for your Lan si acolo introduceti ip-ul unui proxy si portul pe care le procurati de mai jos:

Intram pe http://www.samair.ru/proxy/ si ne alegem un IP si Portul corespunzator.

De exemplu:

195.244.128.237 : 1080, la proxy punem 195.244.128.237 iar la port 1080

Intram pe ipfind.eu sau pe oricare alt ip finder, dar ipfind.eu mi s-a parut foarte bun si vedem daca ni s-a schimbat ip-ul. Se poate intampla ca la unele proxy-uri sa nu ne accepte unele site-uri, nicio problema, schimbam proxyul, punem altul. Viteza va fi cam mica, dar daca vrei sa navighezi ascuns suporti aceasta consecinta...

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

si daca folosim firefox ?

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

Din cate stiu te duci la Tools => Options => Advenced => Network => La Connections dai click pe Settings => bifezi Manual proxy configuration. De aici nu mai stiu...sper insa sa fie bine si pana aici... :D

P.S.: Daca nu e bine atunci cum se face? :-?

Edit later:Scuze,nu am vazut ca ai scris Gaby, ca pana m-am uitat eu cum se numesc toate la Firefox tu deja ai scris :D

2uek0t1.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.