Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Am intampinat o problema destul de ciudata cu o conexiune prin cablu de la digi...

Atunci cand ma conectez prin cablu la un laptop, bagand datele alea de la ISP, se conecteaza fara probleme, am acces la internet, in schimb folosind router-ul, cu exact acelasi date pentru PPPoE, nu vrea sa se conecteze, doar apare Connecting... si nu se mai conecteaza, nu da nici o eroare. Am incercat cu 2 routere diferite, ala vechi si unul nou...

Problema de mai sus are loc la o cunostinta acasa cu datele ei.

Am luat unul din routere la mine acasa si am incercat cu datele mele, din nou tot prin PPPoE, tot de la digi, si dupa vreo ~20s de Connecting... o aparut miraculosul mesaj Connected, adica merge...

Am ramas fara idei, nu prea le am de fapt cu networking-ul, i'm just an average guy... Orice idee este bine venita.

PS. Cunostinta a sunat la digi si o zis ca atat timp cat ii merge conexiunea la laptop ei nu au cum sa ajute ca nu-s routere luate de la ei...
PS2. Oricum momentan e weekend deci nu prea o sa vina nimeni acuma de la ei si de-i conving sa vina sa se uite, deci mda, astept sugestii, daca nu luni o sa mai incerc sa sun ei.

Edit: S-a rezolvat. Nici eu nu stiu cum... 🙃

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.