- 0
IPS 4.5 Forum View Updates
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.
Question
+COOLPIX
Comunitatea Invision are diferite moduri de vizualizare de un număr bun de ani.
Vizualizarea în grilă forum a fost adăugată pentru a crea un interes vizual la listarea forumurilor, iar noi am extins și condensat modurile de vizualizare în fluxuri de când au fost introduse.
Am făcut aceste două păreri cu un pas mai departe în Invision Community 4.5
Vizualizare grilă forum
Pentru a crea un interes și mai vizual, vizualizarea grilă vă permite acum să încărcați sau să alegeți o imagine de stoc pentru antet. Acest lucru creează instantaneu o listă de forumuri mai dinamică și mai primitoare.
Noile antete de vizualizare a grilei
Puteți alege o imagine din Admin CP atunci când creați sau editați un forum.
Alegeți o fotografie de stoc sau încărcați propria poză
Vizualizare listă subiecte
Pentru vizualizarea listei de subiecte, ne-am inspirat din opțiunile noastre de vizualizare a fluxului pentru a introduce un nou mod de vizualizare „extins”, care afișează un fragment al primei postări.
Noul mod extins de listă de subiecte
Acest lucru vă atrage imediat să vă angajați cu subiectul, deoarece puteți citi o parte a postării fără a fi nevoie să faceți clic pe interior pentru a vedea dacă vă interesează.
Aceasta este controlată prin intermediul Admin CP, unde puteți alege vizualizarea implicită sau puteți opri complet noua vizualizare.
Alte modificări
Este posibil să observați alte câteva modificări subtile în aceste capturi de ecran. Primul este că acum am inclus numărul de urmăritori ca o valoare atât pentru vizualizarea grilei forumului, cât și pentru modurile de vizualizare extinse pe subiect. Numărul de adepți este de obicei un bun indicator al modului în care ceilalți percep valoarea conținutului. Un număr mai mare de urmăritori înseamnă în general un subiect sau un forum mai interesant.
Puteți vedea, de asemenea, că am trecut la un format de număr scurt pentru a menține afișele curate. În loc să spună „2.483 de postări”, va spune doar „postări de 2.5k”. Reducerea dezordurilor vizuale este întotdeauna crucială pentru menținerea unei interfețe de utilizator curate.
Sperăm că veți găsi aceste noi moduri de vizualizare utile și că vor face comunitatea voastră și mai vibrantă!
0 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now