Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am nagivat pe internet si am gasit un program foarte interesant :-? Iti arata ce zodie e PC-ul tau.

Pe baza MAC-ului tau de la placa de retea accest program iti afla zodia la pc.

!!! Programul, odata deschis afiseaza o eroare (falsa) pe ecran, ca sa scapati de ea, apasati tasta ESC

Download

V??

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Ori calculatorul meu are ceva ori programul asta are ceva, si sigur e al doilea raspuns...Am instalat programul si am vrut sa vad ce se intampla,zodia PC-ului meu este un albastru pe tot ecranul cu scris alb care arata multe erori,nu le-am citit prea atenta,dar imediat am dat restart la calculator. :-? .Sau cumva asta e efectul programelului asa de amuzant? :bag:

2uek0t1.jpg
Posted

se pare ca ai intalnit pentru prima oara "celebrul ecran albastru" una dintre erorile ce cauzeaza acest ecran trebuie sa fi fost Cx00000005 . si eu mai primesc pe calc asta vechi cateodata , nu poti decat sa dai restart :)

p.s. programul nu are nici-o legatura

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

Dar mi se intampla doar cand deschid programelul :(( , am mai incercat o data si am vazut altceva nu Cx00000005, e de la PC-ul meu deci,dar de la ce? :(

Edit later: Acum nu mai stiu ce sa cred...pana la urma de la ce vine eroarea aia, de la PCul meu sau de la micutul programel? :crazy:

2uek0t1.jpg
Posted

Programul asta este o mare porcarie si o mare teapa.Nu iti arata nici o zodie ci iti da o eroare.

Este o eroare a windowsului la care i s-a pus un nume nou si un alt skin.

Puteti lua programul sa va convingeti...insa il luati degeaba ca nu va arata ce zodie e pc-ul vostru..(daca ganditi putin logic este chiar imposibil..dar fie)

" N-am, pleacă ! "

Posted

in acest caz , multumim mult LoLeK

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

Ce-va aparea nu este nici o erpare .Pur si simplu este o poza si pentur a scapa de ea apasati ESC .Nu exista nici un risc .Pur si simplu "pacalesti lumea".

Edit :

Alt "virus" creeat de mine

DOWNLOAD (PCTroubleshooting)

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Lolek nu cred ca ai cum sa ne pacalesti cu un asemenea programel.Totusi nu suntem asa de prosti cum poate crezi tu.

Cum sa iti arate zodia pc-ului...cum am mai spus mai sus: Asa ceva este imposibil.Macar daca te gandeai si tu la ceva mai credibil.

Cand mai faci vreun programel de genul asta posteaza pe forum si spune ce este..nu ne spune noua ca e zodiac pentru Pc.

" N-am, pleacă ! "

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.