Cristian47 Posted June 2, 2020 Report Posted June 2, 2020 Bunã seara! Am o problemã urgentã. Am instalat windows 10, si ma aflu la partea de configurare, instalate fisiere. Dupa ce se instaleaza spune ca este nevoie de restart. Dupa ce isi da restart ma da de la capat la installer. Astept sfaturile voastre. E urgent!
Ștefan A. Posted June 2, 2020 Report Posted June 2, 2020 52 minutes ago, Cristian47 said: Bunã seara! Am o problemã urgentã. Am instalat windows 10, si ma aflu la partea de configurare, instalate fisiere. Dupa ce se instaleaza spune ca este nevoie de restart. Dupa ce isi da restart ma da de la capat la installer. Astept sfaturile voastre. E urgent! scoate stickul / cd-ul din pc. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Artanis Posted June 2, 2020 Report Posted June 2, 2020 Sau in BIOS, setezi ordinea de boot sa primeze HDDul unde ai Windows instalat
simionnemes Posted October 1, 2020 Report Posted October 1, 2020 Sau, nu mai apasa o tasta cand iti cere, la inceput cand se deschide. Ca el te intreaba daca vrei sa bootezi de pe CD/USB. Doar cand il instalezi, prima data, apesi o tasta. Apoi NU!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now