Acrono Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Pe 17 Iunie a fost marele tam-tam cu Firefox 3 si cu recordul lor. Am luat si eu programul, l-am instalat (noroc ca nu am sters 2). Cand intru, un design nou si imbunatatit, nu pot spune ca nu. Intru sus la "bara www" scriu un site si mi-l incarca instatnt. Eram foarte multumit, insa au inceput si chestiile rele, cum ar fi scurtaturile de la bara de site-uri, care arata oribil. ( - poza de pe Google. Cel mai mare dezavantaj e ca nu incarca paginile daca NU LE SCRII CU WWW ! Adica daca scrii pctroubleshooting.ro nu merge, trebuie sa fie www.pctroubleshooting.ro Pana la urma mi-a lasat o impresie proasta, l-am sters si am ramas la Firefox 2. Voua cum vi se pare noua "revelatie" a internetului ? Telefoane, laptopuri, tablete
gaara_girl Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Mie mi se pare super ,sunt foarte multumita de Mozilla.Singura problema pe care o vad este aceea cu scurturile care arata foarte urat mai ales cand ii pui o tema neagra browserului.Mai e o problema,sa gasit un bug
+Al3xXys Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 eu s-au straduit si asta e . mie imi place lenea asta e cucoana mare nu-i asa acrono? Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Al3xXys Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 si imi pare rau sa te dezamagesc dar mie imi merge si fara sa pun www , ia incearca google.ro Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
Skill Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Firefox3 il am eu si pot spune ca merge si fara www.. 2005-2007 PGL Romania Y LOVE Adobe PhotoShop2 Bitdefender scan online Skill
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now