Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună seara. Am un PC ceva mai vechi,.aveam instalat windows 10 home, fără licență.

Din setări, am folosit functia de resetare. A durat vreo ora partea aia cu se pregătește, asteptati, sau ceva de genul, nu mai rețin. Deoarece a durat foarte mult și din experientele anterioare de pe alte dispozitive stiam ca durează mult.

Am stat în jur de 40-50 min, cel mult o oră și am primit telefon de la un membru al familiei, ca de vreo 20 de minute a apărut altceva. 

Mai exact, pe fundal apare "Getting Windows ready" și sub acest text: "Don't turn off your computer" cu fundal galben, culoarea setată windows-ului.

Are vreo 45 de minute de când stă așa. Oare se resetează sau ar trebui să îmi fac griji? Nu stiu exact ce s-a întâmplat între timp, cand am fost plecat.

Țin să precizez că windows-ul nu a mai fost restat de vreo 3 ani.

Posted

Daca folosesti un HDD clasic si nu SSD, posibil sa dureze mult. Chiar si asa, oricum va dura deoarece e ca si cum ai reinstala sistemul de operare.

Lasa-l sa-si faca treaba, oricat ar dura. La un moment dat, tot trebuie sa mai afiseze altceva.

Despre ce PC vorbim aici? Ce componente?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.