0 +Juliano Dillon Posted November 21, 2020 Report Posted November 21, 2020 Si banuiesc ca vrei si o rezolvare? Uite o rezolvare pe masura topicului tau vag. Invata sa o repari Si acum serios vorbind, lasa si tu un link catre forum sa ne putem uita la respectiva problema, la codul temei.
0 Dean Posted November 21, 2020 Author Report Posted November 21, 2020 44 minutes ago, Julianxpp said: Si banuiesc ca vrei si o rezolvare? Uite o rezolvare pe masura topicului tau vag. Invata sa o repari Si acum serios vorbind, lasa si tu un link catre forum sa ne putem uita la respectiva problema, la codul temei. https://forum.bladecs.ro/
0 +Juliano Dillon Posted November 21, 2020 Report Posted November 21, 2020 li.cAuthorPane_photo img { max-width: 170px; max-height: 250px !important; } li.cAuthorPane_photo a:after { display: none; } li.cAuthorPane_photo a:before { display: none; } Preview
0 Dean Posted November 21, 2020 Author Report Posted November 21, 2020 33 minutes ago, Julianxpp said: li.cAuthorPane_photo img { max-width: 170px; max-height: 250px !important; } li.cAuthorPane_photo a:after { display: none; } li.cAuthorPane_photo a:before { display: none; } Preview Hide contents Mersi frumos , unde le urc? tot am cautat..
0 +COOLPIX Posted November 21, 2020 Report Posted November 21, 2020 3 minutes ago, Dean said: Mersi frumos , unde le urc? tot am cautat.. custom.css
0 Ovidiu Ghiță Posted November 23, 2020 Report Posted November 23, 2020 (edited) Bună seara! Mă poate ajuta cineva să scriu în C ++ corpul funcțional Strtok () și cel al funcțiilor Toupper? Vă mulțumesc! ... Sunt pentru șiruri de caractere! Edited November 23, 2020 by Ovidiu Ghiță
0 +Juliano Dillon Posted November 23, 2020 Report Posted November 23, 2020 3 hours ago, Ovidiu Ghiță said: Bună seara! Mă poate ajuta cineva să scriu în C ++ corpul funcțional Strtok () și cel al funcțiilor Toupper? Vă mulțumesc! ... Sunt pentru șiruri de caractere! Ai gresit sectiunea si topicul, cel mai probabil nu te va ajuta nimeni de aici:)) Iti recomand sa lasi un topic in sectiunea corecta - http://pctroubleshooting.ro/forum/157-c-c-c/
Question
Dean
Cand urc un avatar se vede asa Click!
8 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now