FuRoNY Posted November 30, 2020 Report Posted November 30, 2020 Salut!Mi-am achizitionat de curand carcasa Cooler Master TD500 mesh care vine la pachet cu 3 ventilatoare ARGB pe care le-am conectat cu ajutorul splitter-ului ARGB cu 3 pini in Aura Addressable Gen 2 header si cu ajutorul altui splitter in CHA_fan 3.As dori sa stiu pe viitor daca imi mai cumpar un ventilator si o banda ARGB cum le pot conecta pe placa de baza daca am deja slot-ul Aura Addressable Gen 2 ocupat?Am nevoie de doua cabluri splitter cu 5 sloturi pentru conectarea tuturor ventilatoarelor si a benzii led plus pentru conectarea lor la CHA_FAN?Poate pare prosteasca intrebarea,dar sunt nou in asa ceva,orice raspuns e bine venit :D (Placa de baza:Asus ROG strix b550-A
Artanis Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 Poate te-ar ajuta asa ceva - https://www.emag.ro/controller-zalman-z-sync-argb-z-sync/pd/DMQVK7MBM/?X-Search-Id=f78f12199ba03b13cffe&X-Product-Id=7259125&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Ai nevoie de Fan Controller instalat pe carcasa. De obicei o poti monta in spate, unde faci cable management. Depinde daca si carcasa are un loc dedicat in acea zona. Daca nu, poti lipi cu ceva dublu adeviz in partea inferioara a carcasei si conectezi acolo ventilatoarele.
FuRoNY Posted December 2, 2020 Author Report Posted December 2, 2020 Bun,Multumesc! Si din cate am observat fiecare ventilator are 2 cabluri(unul ptr ARGB si celalalt pentru ca sa primeasca curent ca sa se invarta).In acest controller pot conecta ambele cabluri sau mai trebuie un controler separat pentru asa ceva? PS: Nu or sa existe probleme daca ventilatoarele sunt de la Cooler Master si controllerul e de la Zalman?
Artanis Posted December 2, 2020 Report Posted December 2, 2020 Nu are treaba ce brand e fiecare. Coolerul daca are doua cabluri, inseamna ca poti alimenta ori din placa de baza/fan controller cu cei 4 pini, ORI din sursa, direct cu molex. NU le folosesti pe ambele in acelasi timp. La tine care e al doilea tip de mufa de pe cooler?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now