God999 Posted January 13, 2021 Report Posted January 13, 2021 (edited) Buna seara, Sunt pasionat de crearea logo-urilor si identitatii brand-urilor, deci vreau sa fac un curs de graphic design. Sunt din Bucuresti, dar as prefera online din cauza timpului. Durata sa fie 1 an ca sa ma treaca prin toate. Ce recomandati? Multumesc. EDIT: poate sa fie si in engleza. Specific ca o sa plec in America. Edited January 13, 2021 by God999
+Juliano Dillon Posted February 27, 2021 Report Posted February 27, 2021 Te intereseaza mai mult cum sa folosesti programe de grafica sau cum sa faci lucrari mai bune? Daca e a doua varianta, aceeasi problema o au multi si cred ca poate cineva sa ii invete sa fie creativi in loc sa invete cum sa se inspire din ceea ce vad zilnic, online sau offline. Daca vrei sa inveti sa lucrezi in programe de grafica sunt foarte multe tutoriale online gratuite care te vor invata basic-ul. Interesanta intrebare ai avut 1
+paKy* Posted February 28, 2021 Report Posted February 28, 2021 Ce am gasit intamplator a fost un curs Adobe Illustrator, nu l am incercat... dar urmeaza. uite un link : Click!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now