+MrTea Posted July 9, 2021 Report Posted July 9, 2021 Salut. Doresc sa fac un site builder cu tehnologia drag and Drop. Codul generat in html as dori sa l salvez in mysql. Am functia Java script pentru asta. cmdms.add('save-db', { run: function (em, sender) { sender.set('active', true); //get full HTML structure after design var InnerHtml = editor.getHtml() + '<style>' + editor.getCss() + '</style>'; $.post("save.php", {html: InnerHtml}, function (result) { //action after save success }); }, }); si in save.php am : <?php require "login/dbconf.php"; $dbconn = mysqli_connect( $host, $username, $password, $db_name ); if (isset($_POST['html'])) { $created = time(); $sql2 = "INSERT INTO `members` SET `templates` (html,created) VALUES ( '". $_POST['html'] ."','" . $created."');"; $query2 = mysqli_query( $dbconn, $sql2 ); } ?> E corecta sintaxa de la $sql2? ce fac gresit? In tabelul members am o coloana numita "tamplates" Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe
Solution LuciaNNN. Posted July 10, 2021 Solution Report Posted July 10, 2021 (edited) Nu, nu este, in primul rand definesti INSERT, dar tu setezi ceva, syntaxa corecta este urmatoarea: $sql2 = "INSERT INTO `TABEL` (COLOANA_1, COLOANA_2, COLOANA_x) VALUES ("Valoarea_1", "Valoarea_2", "Valoarea_x");"; iar cum ai folosit tu "SET", se va folosi astfel: $sql2 = "UPDATE `TABEL` SET `COLOANA_1` = "valoearea_1", `COLOANA_2` = "valoarea_2", `COLOANA_x` = "valoarea_x" WHERE `PRIMARY_KEY` = "x/y";"; Si probabil vei avea niste probleme cu salvarea textului HTML in db, asa ca iti recomand sa il salvezi intr-o coloana de tip TEXT si sa folosesi json_encode pentru al cripta si json_decode sa il decriptezi, asta daca nu ai deja o functie pentru asta si vrei tu sa o faci. Daca ai discord, te astept pe server-ul meu de discord sa te mai ajut LINK Edited July 10, 2021 by LuciaNNN. 1 Filme: Click. Contact: Steam
+MrTea Posted July 11, 2021 Author Report Posted July 11, 2021 am pus sintexa corecta si tot nu merge! practic nu se intampla nimic in baza de date Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe
+MrTea Posted July 13, 2021 Author Report Posted July 13, 2021 Rezolvat! Multumesc mult @LuciaNNN. Tot Respectul! 1 Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now