Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am o problema cu configurarea routerului, de fapt problema cu orice router, din cate se vede.

Am conectat un router D-Link DIR-X1860, ce e drept, e in spatele unei oglinzi, dar l-am pus si in mijlocul altei camere, antenele asezate ok, langa el e semnal full si viteza de 570 mbps, in camera de langa semnal o linie si viteza max 50 mbps.

Am incercat si cu un Huawei AX3000 si aceeasi problema. 
Mentionez ca ambele routere sunt noi, desigilate de mine, am dat si reset ambelor routere si le-am configurat din nou, le-am incercat si pe un canal manual, liber, la fel.

In schimb, la cealalta locuinta functioneaza perfect ambele, viteza si semnal super si la distante de 30-50m de locul instalarii (instalat in camera, in mijlocul casei).

Care sa fie problema ? Banuiesc ca routerele se exclud, din moment ce in cealalta parte functioneaza perfect.

Posted

Semnalul poate fi influentat si de restul de electronice/electrocasnice din casa (dispozitive wireless, gen baby monitor), dar si de pozitionarea lui. Cred ca ce-l mai bine ar fi sa-l promptesti direct pe un perete, si daca tot nu e prea grozav, poate ar trebui sa consideri un range enxtender. Si peretii daca sunt prea grosi, din caramida, poate influenta puterea semnalului.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.