Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bună seara, am o problemă cu monitoarele, poate cineva de aici ştie vreo soluţie. Deţin două monitoare ASUS VG245H, problema este că un monitor se vede diferit faţă de celălalt. Unul este cumpărat de la Altex, altul este cumpărat de pe Amazon UK.

Setările la monitoare sunt exact la fel.

Vă las mai jos două poze în care să vedeţi diferenţa.

Cel din partea stângă este cumpărat de pe Amazon şi cel din dreapta de la Altex, cel din dreapta se vede mai galben..

Spoiler

ObMvT5a.png

Ow8uOFz.png

Mulţumesc.

Edited by dilu'

Posted

Cauta in setari o optiune ceva de genul "Color Control", sau ceva asemanator unde sa poti seta paleta de culori. Pare a fi setat pe "Low blue light", care ar fi o setare mai prietenoasa cu ochiul. Sau mai incearca sa scazi din luminozitate si contrast. Sau din paleta RGB, joaca-te cu acele culori, poate sa mai adaugi ceva albastru/verde, sa vezi daca se mai schimba ceva.

Ambele monitoare primesc semnal digital (HDMI, DisplayPort, DVI?), sau unul e digital si celalalt analog (VGA)?

• Like 1
Posted
On 10/16/2021 at 12:35 PM, Artanis said:

Cauta in setari o optiune ceva de genul "Color Control", sau ceva asemanator unde sa poti seta paleta de culori. Pare a fi setat pe "Low blue light", care ar fi o setare mai prietenoasa cu ochiul. Sau mai incearca sa scazi din luminozitate si contrast. Sau din paleta RGB, joaca-te cu acele culori, poate sa mai adaugi ceva albastru/verde, sa vezi daca se mai schimba ceva.

Ambele monitoare primesc semnal digital (HDMI, DisplayPort, DVI?), sau unul e digital si celalalt analog (VGA)?

Da, ambele sunt conectate HDMI, am încercat să fac setările în color management dar e degeaba, am pus alte setări pe al 2 lea monitor încât să se vadă asemănător ca pe primul, mulţumesc pentru ajutor.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.