Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Ce părere aveți despre tema FaceIT România ?

Am cumparat domeniul asta cu gandul ca o sa fac comunitatea de faceit romania. Pe langa turnee organizate pe faceit.com, comunitatea o sa aiba și servere publice.

Vă astept cu argumente pro/contra, multumesc!

Posted
15 minutes ago, Al3xC said:

e fain da ar arata fain si cu sidebare! in rest mie unu mi se pare oke!

o sa fie si sidebar, incă se lucrează la temă

Posted

În prima fază am crezut că platformă e phpbb3, am tot văzut teme phpbb3 care vor să fie ipb, dar teme ipb care vor să fie phpbb3 nu am văzut, ciudatel

• Like 1
Posted
6 hours ago, Needless said:

În prima fază am crezut că platformă e phpbb3, am tot văzut teme phpbb3 care vor să fie ipb, dar teme ipb care vor să fie phpbb3 nu am văzut, ciudatel

Imi place ceva simplu, dar in acelasi timp modern.

• 4 weeks later...
Posted

Interesanta tema, chiar daca copiaza interfata Faceit, eventual ati putea folosi alt nume sau macar sa nu mai existe logo-ul faceit prin unele parti. Mai sunt chestii care nu se leaga, cum ar fi butoane sau sectiuni cu border radius care n-au nicio logica din moment ce tema se bazeaza pe chestii sharp mai ales ca ati folosit si clip-path.

Cat despre header eu unul as merge pe varianta 2 cu un banner. Versiunea 1 pare de IPB 3.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Juliano Dillon said:

Interesanta tema, chiar daca copiaza interfata Faceit, eventual ati putea folosi alt nume sau macar sa nu mai existe logo-ul faceit prin unele parti. Mai sunt chestii care nu se leaga, cum ar fi butoane sau sectiuni cu border radius care n-au nicio logica din moment ce tema se bazeaza pe chestii sharp mai ales ca ati folosit si clip-path.

Cat despre header eu unul as merge pe varianta 2 cu un banner. Versiunea 1 pare de IPB 3.

M-am gandit și o să schimb numele, doar ca n-am idee de un nume de comunitate de cs. Am mai modificat la temă si cred ca arată mai ok.

fpDS4fx.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.