Jump to content

Question

Posted

Salut!

Cine ma poate ajuta, sa extrag variabila din widget.

Se va intelege mai bine din poza:

Eu doresc sa extrag doar partea cu citi membri sunt online pe forum, sa sa o pot integra pe orice parte a forumului, mai exact in globalTemplate.

Multumes!

2023-05-08_20-57-12.png

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Variabila in sine nu ai cum sa o extragi, ce poti face in schimb e sa utilizezi javascript sa ti-o citeasca de acolo si sa ti-o puna unde vrei tu in globalTemplate, cauta pe net ca gasesti repede, eu nu le mai am deloc cu js si nu vreau sa-ti scriu vreo prostie de cod.

• 0
Posted
On 5/9/2023 at 12:32 PM, Juliano Dillon said:

Variabila in sine nu ai cum sa o extragi, ce poti face in schimb e sa utilizezi javascript sa ti-o citeasca de acolo si sa ti-o puna unde vrei tu in globalTemplate, cauta pe net ca gasesti repede, eu nu le mai am deloc cu js si nu vreau sa-ti scriu vreo prostie de cod.

Am asa ceva, dar nu reusesc.

/* Init */
		$members     = array();
		$anonymous   = 0;

$users = \IPS\Session\Store::i()->getOnlineUsers( \IPS\Session\Store::ONLINE_MEMBERS, 'desc', NULL, NULL, TRUE );
		foreach( $users as $row )
		{
			switch ( $row['login_type'] )
			{
				/* Not-anonymous Member */
				case \IPS\Session\Front::LOGIN_TYPE_MEMBER:
					if ( $row['member_name'] )
					{
						$members[ $row['member_id'] ] = $row;
					}
					break;

/* Anonymous member */
				case \IPS\Session\Front::LOGIN_TYPE_ANONYMOUS:
					$anonymous += 1;
					break;
			}
		}
		$memberCount = \count( $members );
		echo $memberCount;

• 0
Posted

Pai asta iti spun, nu ai cum sa extragi variabila din template-ul aplicatiei pentru ca nu ti-o va recunoaste, aplicatia se foloseste de numarul total al membrilor si verifica cati au statusul de "Online" activ, singura varianta e sa utilizezi javascript pentru a lua valoarea din acel "span", "div", "li" etc. al widget-ului.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.