Slash Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Salut, Caut oameni pentru programare web care vor sa lucreze ca freelancer. Detalii: Totul este bazat pe proiecte, deci fara chestii de genul salariu pe luna. Proiectele pot varia intre foarte mici si foarte mari, totul depinde de voi, cum va descurcati, si cum va organizati timpul. Cheia succesului e sa termini proiectul inaintea termenului limita, altfel poti risca sa nu fi platit. Plata: -prin PayPal la predarea proiectului -fara plati in avans Cei care au cunostinte de HTML, PHP/MySQL minim, poate si Javascript, Action Script, etc... si vor sa incerce, sa-mi lase un mesaj privat. Era sa uit..necesita cunostinte de limba engleza la un nivel cat de cat avansat. Daca aveti intrebari si credeti ca raspunsul ar ajuta si pe altii atunci postati aici pe forum.
Alycya Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Salut, Eu as fi interesata de asa ceva! Salut, Caut oameni pentru programare web care vor sa lucreze ca freelancer. Detalii: Totul este bazat pe proiecte, deci fara chestii de genul salariu pe luna. Proiectele pot varia intre foarte mici si foarte mari, totul depinde de voi, cum va descurcati, si cum va organizati timpul. Cheia succesului e sa termini proiectul inaintea termenului limita, altfel poti risca sa nu fi platit. Plata: -prin PayPal la predarea proiectului -fara plati in avans Cei care au cunostinte de HTML, PHP/MySQL minim, poate si Javascript, Action Script, etc... si vor sa incerce, sa-mi lase un mesaj privat. Era sa uit..necesita cunostinte de limba engleza la un nivel cat de cat avansat. Daca aveti intrebari si credeti ca raspunsul ar ajuta si pe altii atunci postati aici pe forum.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now