Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am lansat un director web, NoIndex, care are ca scop promovarea site-urilor care au ca domeniu de activitate internetul. Stiu, e vaga descrierea, dar veti intelege la ce e bun mai jos unde prezint criteriile de acceptare.

Ce trebuie sa stiti:

- NoIndex va transfera PR in momentul in care va avea - nu se foloseste nofollow sau pagini de redirectare;

- NoIndex nu cere link reciproc;

- NoIndex este conceput pentru a aduna linkuri si descrieri a site-urilor asemanatoare ca domeniu de activitate;

Conditii de acceptare:

- Site-ul inscris trebuie sa se incadreze in una din categoriile directorului web;

- Persoana/Firma/Comunitatea prezentata trebuie sa isi desfasoare activitatea OnLine (nu se accepta site-uri de prezentare a firmelor, a partidelor politice etc);

- Site-ul trebuie sa fie promovat corect - daca aveti urme de SEO spam nu va fi acceptat;

- Siteul inscris trebuie sa aiba o descriere completa care sa prezinte clar continutul siteului - nu se accepta descrieri de forma "Blogul meu".

In speranta ca veti fi interesati, astept sa va inscrieti la adresa: http://www.noindex.ro/

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.