Jump to content

Recommended Posts

Posted

am si eu o probleme care ma bantuie de vreo 3 ani cu pc-u meu. am urmatoarea configuratie:

Intel® Pentium® 4 Processor with 512-KB L2 Cache

1GB ddr1 la 400 mhz frecventa

placa de baza gigabite(nu sunt aks, deci nu stiu modelu exact, da pot sa-l pun later)

placa video geforce 7600GT 256mb/128 bite (park la 128 e...)

hdd seagate 120 gb/8mb buffer

net prin rds fiberlink viteza maxima, am si rooter si mai sunt 2 pc-uri legate la rooter, dar nu cred ca asta poate sa influenteze prea mult in conditiile in care si dak download-eaza toate 3 pc-urile in acelasi timp, tot se ia cu 3 mb/s sau ceva de genu dak e prin fiberlink...de pe net iau cu aproximativ 1 mb.

problemele mele sunt urmatoarele:

cand e ceva care sa implice internetu, compu reactioneaza cam greu...dureaza pana se incarca site-urile destul de mult, se misca greu, si firefox si ie...sunt anumite jocuri(dota, cs) care desi ar trebui sa mearga perfect de ft multe ori au probleme mari, mai ales dota...se caraie in ultimu hal, agata si cand se schimba melodia in winamp si alte faze de genu. problema cred ca pleaca de la rami...am 2 placute de 256 si 1 de 512...ca las 256, 512, sau 1GB, ca le schimb intre ele, nu prea observ nicio diferenta, am schimbat si panglica de la hdd, tot degeaba...mi-am luat un soft de monitorizare a hdd-ului si am observat ca de la rata normala de transfer de 20 mb/s si la cea mai mica actiune(click dreapta, schimbat de piesa etc) scade dramatic pana pe la 2 mb/s. Am formatat compu de n ori, am instalat diferite versiuni de windows, tot degeaba...am incercat modificari din bios, din softuri, nik...am incercat optimizari, tot nimic. Virusi cik nu am, dar e ciudat ca dak nu e pc-u conectat la net, merge park mai bine...o sa mai vin cu detalii...astept pareri si sugestii

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.