Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare!

Caut partener pentru site-ul http://www.regex.ro. E un domeniu care l-am cumparat de ceva vreme, dar nu am avut timp sa ma ocup de el si nici nu voi avea in viitorul apropiat. Ideea siteului, dupa cum ii spune si numele, e explicarea si promovarea expresiilor regulate. Eu am vrut sa ma axez in mod deosebit pe PCRE, dar nu e o conditie batuta in cuie. Si POSIX e ok.

Ce caut e o persoana care sa stapaneasca RegEx si sa poata face un mic curs/tutorial + exemple - se subintelege ca vreau sa fie totul explicat KISS si sa aiba text mult.

Ce ofer in schimb e monopol asupra reclamelor pe site timp de un an incepand cu o luna dupa data in care ajungem la o intelegere. Adica timp de un an cel care face articolele poate pune reclame AdSense in pagini dupa cum considera ca ar fi mai bine. Dupa un an voi monetiza eu site-ul, iar persoana in cauza va beneficia de un link gratuit pe o perioada nedeterminata.

Bineinteles, oferta nu e batuta in cuie. Se poate modifica ici-colo daca considerati ca e cazul. Prefer sa ofer ceva in plus daca e nevoie decat sa las domeniul in paragina pana cand voi avea timpul necesar sa ma ocup personal de continut.

Eu o sa ma ocup de gazduirea si de promovarea site-ului. Pentru detalii astept un PM sau mail pe webmaster@regex.ro.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.